G-Master™ - Ontketen je game

Geïnspireerd door de vlag van iiyama - de oorspronkelijke stad van het merk iiyama - is het G-Master™-logo het wapen dat alle vier de G-Masters onderscheidt. Het symboliseert het feit dat ze allemaal het beste van de iiyama-erfenis nemen - één van de eerste merken die betrokken was bij de display-industrie - en ze hebben allemaal hetzelfde ultieme doel: jou helpen jouw ware gaming potentieel te ontketen.

De iiyama G-Master™ #monitors4gamers waren bedoeld om echte hardcore gamers het concurrentievoordeel te geven dat ze nodig hebben om hun volledige gaming potentieel te benutten. In alle stadia; concept, ontwerp en ontwikkeling én verpakt met de juiste specificaties, zijn ze dé ultieme partners in de strijd.

De iiyama G-Master™ #monitors4gamers vertegenwoordigen vier verschillende clans. Kies een Red Eagle™ om deel te nemen aan het professionele team met offering  responstijd van 1ms en een verversingssnelheid van 144Hz of 165Hz. Om in het spel te stappen ga je voor de 1ms @75Hz Black Hawk™. Met de WQHD, 1ms @75Hz Silver Crow™ betreed je een nieuwe dimensie van gamen en met de 4K Gold Phoenix™ voel je je echt ondergedompeld in de game.

Alle G-Master™ #monitors4gamers ondersteunen Adaptive Sync-technologie.

Lees meer over de verschillende clans om erachter te komen welke de juiste keuze is voor jou.

Red Eagle

Red Eagle™ - join the PRO squad

De Red Eagle is een echte game changer die ware gamers het concurrentievoordeel geeft dat ze nodig hebben om in een fractie van een seconde beslissingen te nemen. Met een zinderende responstijd van 1ms zorgt hij voor een vloeiende en nauwkeurige overgang tussen afbeeldingen. Het maakt niet uit wat je voorkeur heeft: RTS, FPS, MOBA en MMO - kies Red Eagle en plaats jezelf bovenaan de voedselketen van de gaming-gemeenschap.

Black Hawk

Black Hawk™ - Get in the game

De Black Hawk kan Full HD-beelden weergeven met 75Hz en is de perfecte partner tijdens je gaming-avonturen. Gewapend met de Black Tuner-functie en Adaptive Sync-technologie met een verbluffende responstijd van 1ms, garandeert de Black Hawk dat je zelfs in de schaduwrijke schermgebieden elk klein detail zult zien en in een oogwenk op de veranderende situatie kunt reageren.

Gold Phoenix

Gold Phoenix™ - Immerse yourself in the game

De Gold Phoenix is de ultieme monitorkeuze die je het gevoel geeft écht deel uit te maken van het spel. De Gold Phoenix zit boordevol met de nieuwste technologieën en heeft een 4K-resolutie, waardoor je 4 keer meer informatie en werkruimte hebt dan een Full HD-scherm. Gewapend met Adaptive Sync-technologie heb je altijd de controle over de situatie.

Silver Crow

Silver Crow™ - Enter a new dimension

De Silver Crow brengt je naar een geheel nieuw level van gaming-ervaringen. Omdat het 2560x1440-scherm 77% meer schermruimte biedt dan een standaard Full HD-scherm van 1920x1080, zorgt de Silver Crow ervoor dat de fijnste details worden weergegeven met perfecte beeldhelderheid. Niets zal aan je aandacht ontsnappen.

Vergelijk de clans

Lees meer over de verschillende clans om erachter te komen welke de juiste keuze is voor jou.

 
Beschikbare maten (")
Paneel
Reactietijd
Adaptive Sync
Voor gedefinieerde en aangepaste spelmodi
Black Tuner
Ontwerp
Red Eagle™
24, 24.5, 27, 32, 34
TN Full HD
Fast IPS Full HD
TN WQHD
IPS WQHD
VA WQHD
1ms, 144Hz/165Hz
ja
ja
ja
hoogte verstelbare voet, slim lijn
Black Hawk™
22, 24.5, 27
TN Full HD
1ms, 75Hz
ja
ja
ja
met en zonder hoogte verstelbare voet,
slim lijn
Gold Phoenix™
28
TN 4K
1ms, 60Hz
ja
ja
ja
hoogte verstelbare voet
Silver Crow™
27
TN WQHD
1ms, 75Hz
ja
ja
ja
hoogte verstelbare voet, slim lijn

Weet u niet zeker welke monitor u moet kiezen?

Neem contact op met de verkoopafdeling van iiyama